Firade en 20 åring i Ipswich

På hotellet hade de kontinental frukost och inget för Leenas glutenkänsliga mage. Istället för att äta den gick vi till ett café och köpte bättre och näringsrik frukost. Mätta i magen fortsatte vi till de två virtuella cacherna The London Rainbow Cache 5 – Blue och The London Rainbow Cache 2 – Orange.

Puben stängd men en virtuell loggad

På tillbakavägen passerade vi två earthcacher. Belgravia Fossils ligger precis utanför en butik och när vi höll på att studera fossilerna kom en kille ut och frågade vad vi höll på med. Vi sa att vi är intresserade av fossiler och han berättade att det fanns gott om sådana här på den gamla stenbeläggningen.

Via earthcachen Stonicles återvände vi till hotellet där vi hämtade våra väskor. Sen hämtade vi hyrbilen för att åka och fira en 20 åring i Ipswich.

Micke och Ingela tar en selfie på väg att hämta hyrbilen

ACE Café, en given plats att besöka för MC knuttar

Även idag hade vi en lucka i mystkalendern som skulle täckas. I ett villaområde stannade vi för att ge oss på The Mile High Club Challenge. Det var långt att gå över ett fält till en skogsdunge där cachen skulle finnas. Det visade sig att burken var i ett träd men högre upp än vi klarade att klättra utan utrustning. Tiden tickade på och vi kände oss stressade eftersom vi hade en tid att passa. Den cachen gick inte att logga så vi återvände till bilen och körde istället till Famous people of Ruislip – mbtkz Challenge Cache. I ett tätt buskage skulle en lite bison finnas och vi kände att det här kunde bli svårt. Men vi hade tur, den hängde precis framför Leenas ansikte.

Kö på M25 och tiden började rinna ifrån oss

Vad var det nu för 20 åring vi skulle fira i Ipswich? Jo det var så att vår gode vän Kevin skulle avgå som president i MC klubben VSOC. Han har suttit på den posten i 20 år och man hade ordnat en stor avtackningsfest för honom. Tiden var knapp att vi skulle hinna fram. För att göra det ännu mera spännande blev vi tvungna att stanna vid en järnvägsövergång och invänta ett tåg som skulle passera.

Lite stressade för att inte hinna fram i tid

När vi kom fram hade ceremonin börjat. Vid scenen stod Kevin och fick höra det ena tacktalet efter det andra. De läste upp tacktal från flera utländska MC klubbar och när de nämnde Sverige klev vi fram till Kevin. Snacka om att han blev lång i ansiktet för han hade inte en aning om att vi skulle dyka upp på festen.

Grattis Kevin

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: