Tillbaka i London

Vi lämnade Ipswich och körde tillbaka till London. Där hade vi sådan tur att vi fick en parkering precis utanför hotellet. Incheckningen gick snabbt och lika snabba var vi att slänga in väskorna och ge oss ut på Londons gator. Eftersom det var söndag var det full aktivitet vid Speakers Corner.

En av många talare vid Speakers Corner

Det var mycket folk på gatorna så istället för att gå och trängas valde vi att åka buss till Covent Garden dit The Whisky Exchange flyttat. Den nya lokalen var mycket bättre än den förra. Större och med mer urval. I hela nedre planet fanns allt vi kunde tänka oss och där köpte vi några rariteter som kommer ingå i årets whiskykalender.

The Whisky Exchange

Covent Garden

Vi hade gjort det vi ville göra så nu skulle vi göra det alla ville, att gå på brittiska pubar och dricka öl.

Mot nästa pub

Themsen

Det var riktigt bra väder i London den här helgen. På kvällen behövdes ingen jacka och vi satt på en uteservering med utsikt över Themsen och njöt långt in på kvällen.

Utsikten från restaurangen

Regent Street

Nästa dag var det dags att åka hem. Men innan vi satte oss i bilen gick en morgonpigg Leena för att logga mysten The wall. Det var en snygg cache som fick en favoritpoäng.

Den morgonpigge vänta på att övriga ska komma ut

På Heathrow har de bra whiskyutbud och där köpte vi en hel del för ett par år sedan till whiskykalendern. Den gången blev säljaren så nöjd med det han fick sälja så han gav oss sitt visitkort. Han bad oss ringa innan vi kom nästa gång så skulle han ordna kvalitetswhisky till oss. Kortet sparade vi men ringde aldrig inför den här resan för vi trodde nog inte han skulle jobba kvar där. Men döm av vår förvåning när vi stod och diskuterade nya inköp med en säljare då han, killen vi mötte för två år sedan, kom fram och sa att han kände igen oss. Vi tittade förvånat på honom och undrade om det verkligen var samma kille. Då började han räkna upp de flaskor vi köpte den gången. Vi blev mäkta imponerade. Inköpen vi gjorde den här gången gör väl att en säljare till kommer känna igen oss nästa gång.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: