Motorcyklarna fortfarande i BandLEngstroms ägo

Garaget där vi parkerar motorcyklarna ska rivas i höst och vi blir därför av med parkeringsplatserna. Det har inte funnits något ledigt garage i närheten och eftersom vi inte vill förvara motorcyklarna på gatan bestämde vi oss för att sälja motorcyklarna. Men så plötsligt vände allt från bedrövelse till glädje. Stockholms kommun som äger garaget på andra sidan gatan där vi idag står, hade plötsligt fått flera lediga MC-platser. Bosse kontaktade kommunen och bokade två MC-platser, och det billigare än vad vi tidigare betalat.

Det här måste firas så Bosse satte sig på hojen och gasade iväg på en mini MC-cachingrunda. I Västberga Industriområde brukar vi normalt vinterförvara motorcyklarna hos Örby MC, men i år hoppar vi över det. Men det hindrade inte att Bosse att köra förbi där över en Ny bro – Västberga Allé. Vägen har länge varit avstängd men nu när bron är på plats kan man återigen köra där.

Vivelvägen vimlade det av småmugglare i gula västar. Inte konstigt eftersom det ligger ett dagis där. Småmugglarna passerade på rad och fortsatte över gatan övervakade av tre stormugglare. När de passerat plockades burken fram, och sen bar det av till nästa cache.

Typiskt, hela nanoremsan fick rullas ut

En handfull burkar loggades och även En geocache efter vägen. En titt på klockan avslöjade att det var dags att avrunda och köra mot Hägerstensåsen. På Café Gården var det dags för Event #24: Sensommarfika – Hägerstensåsen. Ett återkommande event som brukar vara välbesökt. Den här gången beställdes ingen hamburgare som Bosse annars brukar ta, utan det fick räcka med en smörgås.

Väntar på att husse ska fika klart

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: