Årstaviken – Ön (Final)

Längsmed Årstaviken på södermalmssidan finns några traddar som innehåller ledtrådar till Årstaviken – Ön (Final). De ledtrådarna var Bosse och Tonky73 först att samla in då vi loggade FTF på flera av traddarna. Finalen släpptes inte samma dag utan nästan en månad senare.

För ett par veckor sedan var planen att vi skulle ta oss till ön men den gången hade båten precis gått och nästa skulle gå om en timme. Så länge kunde vi inte vänta eftersom vi skulle till Friends och se fotboll. Nästa gång vi kunde ge oss på finalen tillsammans var nästan i sista minuten. Det var årets sista dag båten trafikerade ön och vi kom med en av de sista turerna.

Elbåten som trafikerar ön

Med på båten var även rolfja som vi fick en trevlig pratstund med. Han var inte ute efter samma cache som oss utan en annan burk som vi redan loggat.

Framme vid cachen var det som vanligt Tonky73 som smidigt och snabbt tog sig upp till burken. När loggningen var klar strosade vi runt på ön innan vi återvände till båten. När båten kom var BaronessanBosse med på den. Ön var verkligen välbesökt av cachare så här i sista stund. Hon var också ute efter finalen och försvann iväg efter att vi hälsat på varandra. Hon hade en timme på sig, sen skulle inte båten köra fler turer i år.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: