Jakten på den försvunna ficklampan

En regnig, mycket regnig dag i början av oktober höll vi eventet Jakten på den försvunna ficklampan. Eventet var tanken att bli ett avslut på en historia som började i vintras. Det var då Bosse tappade ficklampan vid en cache i Ulvsunda. Ficklampan är inte större än en tumme och gick inte att hitta den gången. Om det kan ni läsa här.

Som tur var hittade e-scape ficklampan när han loggade cachen någon dag efter oss. Vi kom överens om att ficklampan skulle återlämnas nästa gång vi möttes på ett event. Hela sommaren gick utan att våra vägar korsades. Ingen större fara för under den ljusa tiden har vi ingen större användning av ficklampan. Men nu går vi mot mörkare tider så frågan var hur vi skulle göra. Det enklaste hade varit att kontakta e-scape och åkt hem till honom för att hämta ficklampan. Men det hade inte varit lika roligt som idén vi kom på. Det vi gjorde var att skapa eventet Jakten på den försvunna ficklampan ett kvarter ifrån e-scape bostad. Frågan var om han skulle dyka upp på eventet?

Bosse berättar om ”Jakten på den försvunna ficklampan”     Foto: esban

Det var några som trotsade regnet och anslöt till eventet. Bosse inledde med att berätta historien om den försvunna ficklampan. Strax därefter såg vi ett ficklampssken och det var e-scape som kom gående. En historia med lyckligt slut.

e-scape i mitten med loggboken

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: