Jordens alla hörn

Innan vi blev BandLEngstrom, det vill säga innan vi började med geocaching, hade vi besökt nästan jordens alla hörn. Även efter att vi börjat med geocaching har vi besökt många av jordens alla hörn, men det var ett hörn vi ännu inte besökt och det var cachen Jordens alla hörn. Den ligger bra till på Arlanda om man är på resande fot och det var vi. Multin är enkel att lösa men finalen krävde lite akrobatisk övning från Leenas sida innan hon hade burken i sin hand. När loggningen var klar gick vi till terminalbyggnaden för att påbörja resan till Tyskland.

På en av jordens alla hörn

I säkerhetskontrollen togs vår väska åt sidan. Säkerhetsvakten öppnade väskan och pekade på gps och data sladdar plus en hushållsost på 2,5 kg som vi köpt till Else. Han bekräftade att det var okej att ta med men det hade sett skumt ut på röntgenskärmen.

I norra Tyskland hade en storm dragit fram och speciellt i Hamburg och Berlin hade det varit stora problem där till och med flera omkommit. Det var soligt och fint när vi lämnade Stockholm men piloten berättade att i Hamburg kunde det bli skumpigt på grund av blåst och regn. Men av det märkte vi inget, det var ganska fint väder när inflygningen påbörjades. Planet sjönk sakta och fint mot landningsbanan, men sen hände något. Planet krängde till och det kändes inte helt rätt. Sen började planet stiga och flygfältet försvann bakom oss. Vad var nu detta? Piloten informerade att vi hamnat för nära ett annat landande plan och var tvungna att flyga runt fältet. Det andra landningsförsöket gick bättre.

Trygg landning i fint väder

Daniel, Else och Maj har flyttat till en annan del av Bergen och bor nu i en större villa som byggts om till lägenheter. Lägenheten är mycket bättre och rymligare än den förra, plus att de nu har en uteplats och tomt. Perfekt för barnbarnet Maj att springa runt på. Inte så mycket spring i år men nästa år blir det säkert full fart.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: