En mystisk MC-förare

Den sista dagen med barnbarnet Maj och det gällde att utnyttja den på bästa sätt. Det var fint väder så vi tog Maj och barnvagnen på en promenad för att se oss omkring i de nya kvarteren de flyttat till.

Maj och mormor Leena

Else och Bosse gick på skattjakt på andra sidan vägen medan Leena passade Maj. Hochtied! var en lurig burk som vi först inte hittade, men efter att finkammat där gps:en nollade så hittade vi den snygga burken.

Else signerar loggboken

Vid en lekpark gick Leena och Maj till en gunga medan Else och Bosse tog sikte på ett skogsparti 600 meter längre bort. Burken Davidsstern im Kirchenbusch gick Bosse bet på men som tur var hade Else GC ögonen med sig och fick syn på burken.

I skogen hittade vi en lila svamp

Det var dags att lämna barnbarn bakom oss och köra mot flygplatsen i Hamburg. På vägen dit tänkte vi logga tre nya virtuella cacher som publicerades tidigare i år. Vid den första Hügelgräbergruppe Behringen stannade en motorcykel bredvid vår bil och föraren uppträdde lite märkligt. Vi höll ett öga på bilen medan vi gick till GZ för att ta det foto som behövdes för loggningen. När vi vände tillbaka mot bilen kom MC-föraren mot oss och frågade om vi var geocachare. Det var alltså en geocachare som betett sig märkligt vid bilen. Nu vet vi hur mugglare uppfattar oss geocachare.

En tysk MC-geocachare

Det blev även ett snabbstopp vid trägubben vid Es klappert die Mühle…. innan vi fortsatte till Hamburg.

Ännu en virtuell cache loggad

I Hamburg har det också publicerats nya virtuella cacher och en av dessa är St. Nikolai. Kyrkan S:t Nikolai förstördes den 28:e juli 1943 under andra världskrigets bombningar i samband med Operation Gomorrah. Kyrkoruinen står kvar som ett monument liknande Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche i Berlin. Vi hann inte titta så mycket eftersom vi skulle lämna tillbaka hyrbilen och hade ett flyg att passa.

St. Nikolai

St. Nikolai

St. Nikolai

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: