Skogsmaskin avverkar även geocacher

Multikalendern var tom just denna dag och ytterligare en lucka behövde täckas. Alla delstegen till multin Super Mario (SOS 17) löste vi för några dagar sedan, men då loggade vi inte finalen. Bosse återvände till platsen för finalen och plockade fram burken och signerade loggboken. Super Mario är en trevlig multi som vi gillar och den fick en favoritpoäng.

Tillbaka in i Nackareservatet och SOS cacherna

På väg till Super Mario

När Bosse ändå var tillbaka i SOS området passade han på att gå via några andra cacher. Vid Tärningsspelet 1 – 2 10000 (SOS 17) stod en skogsmaskin och flera träd hade fällts. Någon cache kunde inte hittas och den hade antagligen avverkats av maskinen. Bosse kontaktade mbis som är ägare av cahen och berättade hur det var.

Det är inte bara träd som avverkas, en och annan burk stryker också med

Det började skymma vilket gjorde att Fia med knuff (SOS 17) tog en stund att hitta trots att den är helt synlig. Två andra cacher lämnades till en annan gång eftersom det var blött och sumpigt i den riktningen. Istället ställdes siktet in på löparspåret där det var torrare. Svälta räv (SOS 17) ligger nära löparspåret men där var det också väldigt blött, men cachen loggades ändå.

Nej det är inte en cache, det är faktiskt en fågelholk

Sista burken för dagen blev Brädspel (SOS 17) som även den är en snygg cache placerad på ett sätt som vi gillar. Men för att få tag på burken blev det till att vänta en stund och invänta en lucka mellan löparna som sprang förbi.

Var ”får” cacheutläggare alla ideér ifrån?

Categories: Geocaching | 3 kommentarer

Inläggsnavigering

3 thoughts on “Skogsmaskin avverkar även geocacher

 1. Marianne

  Tärningspelet 1 – 2 -10000: burken var uppstäld på spåret, troligen av trädfällarna. Den räddades och gömdes en bit bort av en geocachare, tack Ad Perpetum. Burken är ändå hemtagen till jag fått tag i information om trädfällningen 😃
  Tack för samtalet Bosse

  Gilla

 2. Marianne

  Tärningspelet 1 – 2 -10000: burken var uppstäld på spåret, troligen av trädfällarna. Den räddades och gömdes en bit bort av en geocachare, tack Ad Perpetum. Burken är ändå hemtagen till jag fått tag i information om trädfällningen 😃
  Tack för samtalet Bosse

  Gilla

 3. Göran Forsmark

  Trafikverket byter ibland ut vägskyltar utan att i förväg varsko CO så hen kan rädda burken. Det blev att skapa en ny burk, tyvärr utan någon fantastisk konstruktion. Det är ju det som är att roliga – att hitta på ovanliga burkar som letaren får jobba lite med för att kunna logga. Lika roligt att hitta udda platser att gömma burken på – inte bara hänga i en grangren.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: