Årets sista cachingrunda

Att fylla multikalendern är en tvåårs plan för oss. Så här mot slutet av året hade vi en lucka kvar att täcka. Eftersom den här vintern är snöfattig i Stockholm gäller det att täcka så många luckor som möjligt. Vem vet, nästa år kan bli snörik och göra det svårare att hitta burkarna.

Det finns inte många multicacher kvar nära oss, men Memory (SOS 17) är ett undantag. Vi valde att gå till starten som är några kilometrar hemifrån. När vi kom fram till starten fick vi vänta en stund eftersom det var många mugglare i rörelse. Tillslut blev det en lucka och då skyndade Leena sig fram och fick tag i det vi sökte. På väg till finalen fick vi leka lille skutt då ett mindre vattendrag skulle passeras. Skutten gick bra och vi kom över torrskodda och kunde senare hitta finalburken.

Lille Skutt

Vi fortsatte genom skogen mot Hellasgården och passerade Stövelkastning (SOS 17) där vi skrämde iväg tre rådjur. Eller så skrämda kanske de inte blev för de lunkade sakta iväg och vände sig då och då för att titta på oss. Rådjur i storstadsmiljö är vana med människor.

Bosse följer Leena, Leena följer Stig

Innan vi kom ut ur skogen provade vi på Yxkastning (SOS 17). Vid första försöket fick vi in en fullträff, bläcket satt som en smäck i loggboken.

Bosse dukar upp fika

Field mysten BiB14 – Nymferna från Hyperborea löste vi för ett år sedan men den gången kunde vi inte hitta burken i mörkret, trots att vi letade i säkert en timme. Idag återvände vi för att göra ett nytt försök i dagsljus och det gick mycket bättre.

Det här blev årets sista cachingrunda. Nästa år tar vi nya tag.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: