Oväder i Stockholm

Större delen av landet drabbades av snöoväder och kraftig blåst. Även här på solkusten fick vi känna av de kraftiga vindarna och snön som föll sidledes.

Än så länge har vi i år loggat alla luckor vi haft i multikalendern, men det har det bara gått ett par veckor av året. Kan vi täcka resterande luckor i januari så kommer februari bli lugnare eftersom det då inte är så många luckor. Däremot kan mars bli riktigt jobbig. Många luckor att täcka samtidigt som det är risk för mycket snö.

Inget vidare geocaching väder

Hur som hels, den här dagen var det riktigt busväder när Bosse åkte till Hanviken. Vädret skulle inte stoppa oss så det var bara att bita ihop. Från busshållplatsen var det en bit att gå till multin och halvvägs finns tradden A tribute to Smultronsson. Eftersom den saknar attribut var det svårt att veta om det är en snösäker burk eller om det var skotta snö som gäller. Bosse irrade flera varv runt elhuset men hittade ingen burk. Graazzt hade loggat burken ett par månader tidigare, men han mindes inte var han hittade den. Okej inga problem, det var inte den cachen som var den viktiga att logga denna dag.

Pulsande på den oplogade trottoaren fortsatte Bosse till multin Mitt 80-tal #5. Delsteget hittades och sen blev det lite enklare knep och knåp för att få fram finalkoordinaten. Det kändes inte alls skönt att stå där i blåsten med snö yrande från alla håll. Inte konstigt att man längtar bort till varmare breddgrader. En stund senare var finalkoordinaten fixad och även loggboken signerad.

På väg tillbaka mot bussen passerades A tribute to Smultronsson. Kanske skulle göra ett till försök? MyrraB var en av de som hittade burken och kunde kanske svara på om den är vintersäker? Visst kunde hon det, men svaret var inte det Bosse ville höra. Cachen var inte vintersäker. Men med ytterligare en ledtråd kunde i alla fall burken hittas efter lite grävande.

Nu är det ett par dagar kvar till vi ska logga nästa multi. Vi håller tummarna att vädret är bättre då.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: