Kommer pendeltåget stanna?

SL har i år infört snabbtåg på pendltågslinjerna då vissa stationer passeras. Det nya systemet är inget vi pluggat in så frågan var om vi skulle hamna rätt då vi var på väg till Helenelund.

Vi passerade Ulriksdal där tåget inte stannade. Frågan var om det skulle stanna i Helenelund eller fortsätta till Sollentuna. Men det blev inga problem, tåget stannade vid Helenelund där vi klev av.

Edsviken

Dagens mål var att logga en multi, men innan dess skulle vi gå via två traddar. Det hade varit kyligt de senaste dagarna så stigarna mot Edsviken var hårda och lerfria. Den första cachen vi kom till var Edsviken Runt # 8 Silverdal. Det var en hel del mugglare som passerade platsen, men när det blev en lucka dök Leena ner på knä och plockade fram burken.

Sen fortsatte vi till Edsviken Runt # 7 där Bosse varit en gång tidigare utan att hitta burken. Den här gången hittade Leena burken snabbt på en plats Bosse helt säkert undersökt förra gången, så antagligen var den borta den gången.

Edsviken Runt # 7

Nöjda med våra två finds fortsatte vi förbi båtklubben till multin Firmafesten – Båtuppläggningsplatsen. Det är en flerstegs multi där ett par platser ska besökas innan man får fram finalkoordinaten. Ingen av delstegen var svåra att hitta så det dröjde inte länge innan vi hade rätt koordinat.

Båtklubben

Tidigare loggar antydde att marken var uppgrävd vid finalkoordinaten och att det pågick ett bygge. Visst fanns det ett byggstaket där men det var bredvid gömman så vi hade inga problem att hitta burken.

Innan vi gick tillbaka till pendeltåget tog vi oss till multin Fornlänningar (nej vi har inte stavat fel, cachen heter så) där vi samlade informationen till finalkoordinaten. Burken skulle Bosse återvända till om ett par dagar då ytterligare en lucka i multikalendern skulle täckas.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: