Ingvar Kamprad blev 91 år

Tunnelbanan passerade Rinkeby, Tensta och stannade slutligen vid slutstationen Hjulsta. Platser som de senaste åren figurerat i nyhetsflöden angående upplopp och skottlossningar.

Denna söndag var det folktomt i Hjulsta centrum då vi gick till starten av multin Plingan 10 år #1 – klassiker-wanna-been. Det första delsteget var inte helt enkelt att hitta (borta?) och flera innan oss hade haft problem med det, så för att komma vidare kontaktade vi rogernordin. Sen var det inga problem att hitta burken.

Var är delsteget?

Vi skulle vidare till Spånga station och gick då via Plingan 10 år #4 – Fina trädet. Att gå via den burken var ingen omväg, men när vi kom till smurfbyn fick vi ta en annan väg eftersom GC-vägen var avstängd. Vi kom lagom fram till Spånga station när bussen skulle avgå till Barkarby handelsplats.

Smurfbyn

Det är inte ofta vi åker till IKEA men idag skulle vi dit för att handla ett par saker. Det kändes lite märkligt att just denna dag då vi åkte till IKEA avled Ingvar Kamprad. Vid ingång vajade flaggan på halvstång men inne i varuhuset var allt som vanligt. Ingvar Kamprad blev 91 år gammal.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: