Kylig helg men solstrålen kom till oss

Sent på fredagskvällen landade flyget från Hamburg på Arlanda. Med på planet var dottern Else och banbarnet Maj som ska stanna hos oss i ett par veckor.

På lördagen skulle det handlas, men då smet Bosse iväg åt ett annat håll. Utanför Stockholm Stadion arrangerade Norwoodbuilder eventet Löpningens Dag älgar vidare. Vi blev en liten skara som samlades vid ingången där det passerade flera som bar på löparskidor. Inne på Stockholms Stadion finns skidspår som är populära när det i övrigt är brist på snö i Stockholm.

Foto: Norwoodbuilder

På söndagsförmiddagen gick vi till två lekparker så Maj fick springa av sig. Trots att hon bara är 1 ½ år älskar hon att åka i de största och snabbaste rutschkanorna. Fortsätter det så här kommer hon älska berg och dalbanor lika mycket som vi gör.

Efter lunchen lämnade vi Else och Maj så de fick vila ett par timmar, och vi kunde roa oss med vår hobby. Vi tog tunnelbanan till Axelsberg och gick till den nybyggda Hägerstenshamnens skola. Där studerade vi en stentavla med bokstäver och kunde på så sätt slå två flugor i en smäll. Både multin Åp#12: Hägerstenshamnens skola och letterboxen Åp#11: Hägerstenshamnens skola startar på samma plats och ska lösas på ungefär samma sätt. Multin löste vi på en gång men letterboxen fick vi göra två försök med eftersom vi läste fort och fel.

Det bet i kinderna och det snöade när vi gick till de båda finalerna. Men sen tittade solen fram och det blev riktigt skönt när vi även gick för att logga tradden Lake Mälaren.

Den cachen såg till en början lite bökig ut eftersom den ligger uppe på ett berg i skogen. Men när vi närmade oss kom vi för en gångs skull från rätt håll via en gångväg och en stig fram till gömman. Alldeles bredvid ligger en fin lekpark med roliga rutschkanor. Kanske något Maj skulle tycka om.

Annorlunda rutschkana

Dags att åka hem

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: