En bättre dag

2017 samlade vi ihop alla delsteg till multin Breviks herrgårdar på Lidingö. Finalen loggade vi inte den gången utan sparade den till en bättre dag. Nu hade det blivit en bättre dag. Vad menar vi med en bättre dag? Jo vi ville naturligtvis täcka en lucka i multikalendern just denna dag.

Bosse tog tunnelbanan till Ropsten där han bytte till Lidingöbanan. Någon stans i trakterna av Brevik hittades finalen till Breviks herrgårdar.

Uppdraget var slutfört men det fanns abstinens att leta efter fler burkar. Inte så konstigt när vi knappt loggat några cacher den senaste månaden. En kortare promenad ledde fram till Vattentornet, men där fanns inget vattentorn. Vattentornet revs på 1960-talet och i stället finns där en GC-bro över Gåshagaleden.

Tack vare bron gick det snabbt att komma över på andra sidan och vidare till skogspartiet vid Rekommenderas för barn: #2 Hitta en Legend. Trots att burken finns nära en väg så är den väl kamouflerad trots sin storlek. Men det var inga problem att hitta den när man väl kom nära gömman.

Tre burkar var de som fanns i närområdet, så när de var loggade återvände Bosse till Lidingöbanan och åkte till station AGA. Därifrån är det inte långt att gå till station Dalénum som i själva verket är en brygga. Därifrån går SL båtar in till stan och på vägen dit stannar den vid Saltsjöqvarn, som ligger på gångavstånd hemifrån oss. Att ta SL båten är ett rofyllt transportsätt istället för att åka med den bullriga och trånga tunnelbanan.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: