Problem med stealth mode

Aj, aj, aj. Att Bosse aldrig lär sig. Att gå en hel dag i solen på 1610 meters höjd utan solskydd är inte bra för näsan. Det sved ordentligt från de tre blåsorna på näsan.

På morgonen öppnade registreringen till SAS Global Forum och då hämtades inpasseringsbrickor och annat bra att ha saker. Sen var det ledig tid fram till kvällen då eventet skulle invigas.

Ledig tid betyder i BandLEngstroms värld geocachingtid. Det blev en trög start, två raka DNF:er. Men på väg mot Capitol Hill hittades i alla fall dagens första cache, Heine’s Edgar Allan Poe Cache.

Tycker någon att Capitol i Denver är lik Capitol i Washington? Inte så konstigt eftersom Denver är Colorados huvudstad och alla USA:s staters huvudstäder har en Capitol byggnad med den karakteristiska kupoltoppen. Tidigare har BandLEngstrom besökt Capitol i Washington och Boise.

Det blev även idag en ganska lång promenad även om den inte var lika lång som gårdagens. Bortom de pampiga byggnaderna började villakvarteren rada upp sig.

Vid en kyrka trodde Bosse att burken var gömd på det klassiskt amerikanska sättet under en gatlyktas lampfot, som enkelt går att lyfta, men där var det tomt. Det fanns inte många platser att gömma A Link to 1881 på, men den var ändå lurig att hitta. En herre tittade misstänksamt på Bosse som hade svårt med ”stealth mode”. Till slut hittades burken och då kom mannen fram. Bosse förklarade vad han gjorde och var han kom ifrån. Mannen berättade att han varit i Sverige och sa ”Tack så mycket”. Han berättade att en av prästerna bott två år i Sverige och pratade en del svenska. Han hade något uppdrag i kyrkan men förklarade aldrig vad det var. Han tyckte det var bra att cachen var där när Bosse förklarade att cacher ofta finns på fina och intressanta platser.

Det var dags för konferensen och då fick cachandet ligga i träda i några dagar. En del intressanta föredrag hölls av bland annat Adam Savage från TV programmet MythBusters och Peyton Manning, en av tidernas största quarterbacks i amerikansk fotboll.

Deltagarna fick även besöka Mile High Stadium som har 76.000 sittplatser.

I ett flygplan över Atlanten satt Leena på väg till Denver. Nästa dag skulle vi påbörja vår semester.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: