Diamond loggades i Boulder

Konferensen var slut och det var dags för tio dagars semester. Det var riktigt sommarhärligt i Denver och termometern visade +26 grader. Viss skillnad mot de -4 som inledde den första dagen, men de har väl så kallat aprilväder i Denver också. Vi skulle senare under vår resa uppleva mer dramatik av det skiftande vädret. Mer om det i kommande inlägg.

CacheMySoul hörde av sig om att han glömt en sak på ett hotell några veckor tidigare och frågade om Bosse kunde hämta det. Det var inga problem, hotellet låg bara ett par kvarter bort.

Bosse fortsatte till centralstationen och tog tåget till flygplatsen för att möta Leena.

Hon kom ut mycket snabbare genom pass och säkerhetskontrollerna än vad det tog för Bosse några dagar tidigare. På flygplatsen skulle vi hämta hyrbilen på Hertz. Att hyra bil i USA och vara guldmedlem på Hertz är en härlig känsla. Allt är förberett och är smidigt så man slipper stå i köer. Vi blev hänvisade till parkeringsområde A och kunde välja vilken bil vi ville. Valet föll på en Jeep Cherokee.

Leena hade fyllt år några dagar tidigare och det skulle firas. Vi startade med att äta ostron och dricka skumpa på en restaurang när hotellet. Sen fortsatte vi ut på stan så även Leena fick se det viktigaste av Denver.

Det blev även ett besök på Yard House där de enligt skyltningen har världens största urval av fatöl. Gissningsvis har de mellan 120-130 ölkranar.

Gillar man som oss öl så är Denver rätt plats att vara på. I Denver bryggs det mer öl än i någon annan amerikansk stad. Över 200 olika ölsorter bryggs dagligen i Denver området. Så vi passade på att prova ett några öl på en bryggeripub.

Dagen efter satte vi oss i bilen för att köra norr ut. Men innan vi lämnade Denver området tog vi oss till förorterna för att logga två virtuella cacher, Memories of Mary och A truly great Human Being.

CacheMySoul hade tipsat om cachen Head Case som hade över 400 favoritpoäng. Tacksamma för tipset körde vi mot den och hittade en parkeringsplats några hundra meter ifrån cachen. I området vimlade det av präriehundar som lite över allt tittade upp ur hål ur marken och tjöt gällt för att varna andra att vi kom gående. Så fort vi kom nära ett hål försvann de. Cachen var inte svår att hitta men tyvärr var de trasig och antagligen inte alls den upplevelse den en gång i tiden varit.

Resväskorna som vi köpte inför japanresan 2004 har varit trogna följeslagare på våra resor, men nu var det dags att byta ut dem. På ett stort shoppingcenter hittade vi väskorna vi sett ut innan vi reste till USA. Efter vår lilla shopingrunda fortsatte vi med fullastad bil till Boulder. Två gamla och tre nya resväskor, det tar ganska mycket plats. På hotellrummet packade vi om i de nya resväskorna och fick ok från personalen att lämna kvar våra två trotjänare.

Boulder är en mysig stad som ligger nära bergen och därmed nära till naturupplevelser. Men vi höll oss i stan och flanerade runt på gågatan där vi loggade ett par burkar. The Clue in the Old Stagecoach blev vår 15.000 loggade tradd och det gav oss en ny diamond badge.

På gågatan finns även de två earthcacherna What’s that tall rock on Pearl St. all about?? och What are those short rocks on Pearl St. all about? som ligger bara några meter ifrån varandra och de var enkla att logga.

Även i Boulder hittade vi en trevlig bryggeripub där vi avslutade dagen med middag och god öl.

Categories: Geocaching | 3 kommentarer

Inläggsnavigering

3 thoughts on “Diamond loggades i Boulder

  1. Det gäller att inte få beslutångest när man ska välja öl ser vi 😂😂😂
    Vackert ställe

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: