GC-cykelrunda

Förra året fyllde vi mystkalendern. När vi höll på med det snålade vi med att logga lösta mystar eftersom de behövdes för att täcka luckor som var kvar i kalender. Nu när vi är klara kan vi logga alla mystar utan att spara på någon. S12 – Statistik är en sådan vi sparade och den tänkte ta oss till på årets första GC-cykelrunda.

Området vi trampade iväg till ligger bortanför Hellasgården och en bra bit in i skogen. I skogen finns cykelvägar, men de sista 200 metrarna fick vi gå. Det var inga problem att hitta burken som var på ett självklart ställe.

Vi fortsatte cykla genom skogen till Saltsjöbadsvägen. I en korsning stod en kvinna som frågade om vägen till en plats i skogen. Hon hade en koordinat så Bosse trodde hon var geocachare. Vem annars använder koordinater? Men det var hon inte, det var hennes dotter som skulle göra något där.

Vid Nacka Brandstation gjordes dagens andra fynd. Därifrån är det inte långt till Nacka gymnasium, men en brant backe behövde först forseras. Leena plockade fram burken och ett välfyllt loggpapper. CO Hörnfeldt fick ett meddelande av oss att loggen behöver bytas.

Från det högt belägna gymnasiet bar det av utför i full fart, i alla fall i 100 meter för sen stoppade trapporna vår framfart. Under motorvägen gick det bra att cykla men sen blev stigen för smal för våra modeller av cyklar. Leena väntade vid cyklarna medan Bosse gick vidare. Precis som i Orientering fick han zick zacka fram mellan träden där han hittade en snygg gömma. Den var så snygg att den fick en favoritpoäng.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: