Pizza eller MC?

Leena skulle vara med på ett styrelsemöte och Bosse hade planerat att gå på pizzaevent i Tyresö. Men när han bokade eventet visste han inte att det skulle bli så här fint väder. Så frågan var; Gå på event eller ta en tur med motorcykeln denna fina kväll och logga cacher? Valet föll inte helt oväntat på att ta en GC-tur med motorcykeln.

Bosse körde till Nykvarn där han började med att logga fyra cacher på Sörmlandsleden. Just vid denna sträcka går leden på vägen så det var inga problem att köra och logga där.

Sen bar det av till Vägen där vi senast slutade. Ja alltså cacherna i serien heter så. På flera platser passerades skogsmaskiner men som tur var hade de bara avverkat träd, alla burkar hade skonats. Det blev en härlig MC-tur på fina kurviga vägar och en hel del gruskörning. Det kändes lite ringrostigt att köra på grusvägar, men efter att kopplat bort antispinnfunktionen gick det bättre och bättre. Planen var att vända hem när de 16 Vägen cacherna var loggade, men så blev det inte. Man kan ju inte åka hem när det är som roligast.

Färden fortsatte på okända vägar förbi Lövviken fram till Röset vid Laxne där det blev ett kort stopp för att titta på stenar, och en plastburk.

På andra sidan Klövetbron finns 9 burkar i serien D-Bomb. Vi har tidigare loggat ett helt gäng i den serien. När de nu dök upp längsmed en härlig grusväg så kunde Bosse inte motstå frestelsen. Alla burkar fick en signatur i loggen av BandLEngstrom.

När Bosse passerade Länsgränsen Södermanland – Stockholm så var det dags att åka hem. Det blev en bra kväll som gav 35 hittade cacher.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: