Östertäljespåret

Det var ett tag sedan vi var ute och letade burk tillsammans med T@bibito men nu var det dags igen. Dagens mål var att ge oss på Östertäljespåret som är en slinga med 12 cacher plus en bonusfinal.

Vi hann inte ens fram till första gömman innan Bosse kom på att han glömt myggmedlet i bilen. Vi minns hur det var i Södertäljeskogarna senast och det ville vi inte uppleva igen. Så det var bara att återvända till bilen och spreja på sig det myggavskräckande medlet.

Östertäljespåret följer en löparbana i skogen så det var enkelt att ta sig fram. En och annan löpare sprang om oss men det var inte direkt någon trängsel i spåret. Några problem med myggen hade vi inte den här gången så myggmedlet var riktigt effektivt.

När vi kommit halvvägs gjorde vi en avstickare till Skarmanstorp. Där ställde vi oss i bakgrunden och lät T@bibito eta efter burken. Burken hittades och T@bibito kunde därmed signera sin 9000:e geocache. Grattis, bra jobbat!

GC-slingan avslutades och vi återvände till bilen för att åkte till ett annat område. Innan vi gav oss på fler burkar tog vi fram fika och mumsig pastasallad. Det var riktigt skönt att sitta där i värmen. Vi kom in på framtidsplaner vi har tillsammans och blev sittande längre än vi tänkt oss. Tillslut kom vi överens om att avsluta dagens cachingrunda och istället åka hem och skissa på detaljerna för den kommande resan.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: