Andra försöket med L&C:s andra gömma

I vintras var vi i Enskede för att leta efter L&C:s andra gömma. Den mörka och kalla årstiden satte stopp för oss så den gången hittade vi inte burken. Vi hade större förhoppningar när vi nu återvände under den ljusare och varmare årstiden. Vi letade extra noga där vi trodde burken skulle vara men där var det tomt. Då kontaktade vi Granatherna som bekräftade att vi tittat på rätt ställe. Surt men burken var mugglad.

Det var inte mycket vi kunde göra åt det, så vi fortsatte vidare längsmed Nynäsvägen till Tallkrogen. Där letade vi först på fel plats efter Dr.Villesten’s Log, men när vi förflyttade oss några meter hittades burken.

Nöjda med att i alla fall hittat en burk cyklade vi in i skogen där vi även letade fram Majroskogens tredje. Mycket mer än så hade vi inte planerat att logga denna dag.

Förutom att logga ett par burkar var dagens mål att cykla till Svenska Hamburgerköket i Midsommarkransen. Där serverar de väldigt bra hamburgare och deras ölsortiment kan man inte klaga på. De har runt 150 olika ölsorter, så det gick ingen nöd på oss.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: