Sista resan med Door to Gate

I helgen flög vi till Tyskland för att träffa barnbarn och familj. Det har blivit rutin att vi åker till Arlanda med Door To Gate och det gjorde vi även den här gången. Men det blev den sista resan till Arlanda med Door To Gate eftersom de kommer lägga ner verksamheten den 30 september. Synd tycker vi eftersom det har varit ett smidigt resesätt som fungerat bra.

Förutom att träffa barnbarn passade vi på att göra en servicerunda på våra sju cacher Walking in Bergen. De var i bra kondition. Det var bara en cache som hade full loggremsa och en burk hade rapporterats borta, men den var ersatt med en ny burk av en vänlig cachare.

Vi behövde logga en multi den här dagen och hade sett ut en i Soltau. Men att logga multi i Tyskland är inte det enklaste. De är ofta knepiga och det är inte alltid man förstår vad man ska göra eller så har de väldigt många delsteg. Just den här irrade vi runt vid första delsteget utan att hitta det som skulle ta oss vidare. Vi gav upp så det blev ingen mult loggad den här gången.

Nästa dag passade Bosse på att ge sig ut på en cachingrunda när barnbarnen sov middag. I Bergen har det publicerats en ny serie med fyra cacher som heter Meta’s Kinder. De var enkla att hitta men ett par satt ganska högt upp. Den första var inga problem för den långe Bosse, men den andra fick han ta hjälp av en pinne.

Som avslutning blev det en promenad över ett stort fält för att komma till Freie Sicht auf Bergen. Burken låg i en skogsdunge där det var ganska snårigt och högt gräs. Som tack för loggningen fick Bosse betala med några rejäla revor på smalbenet, men det var det värt.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: