Sällskap till Stora Alskär

På Facebooksidan Geocaching Sverige läste Bosse att Knatos bokat en taxibåt som skulle köra fram och tillbaka till den nya virtuella cachen St. Alskär. Att ta sig dit är annars inte det enklaste, så här tänkte Bosse att det gäller att haka på. Inte för egen del utan för Leenas. Gnaget skulle möta Häcken samma dag på Friends så det var Leena som anmäldes till båtutflykten.

Båten skulle avgå från Stavsnäs och dit kan man åka buss men det tar en stund. Leena skrev i facebookgruppen om hon kunde samåka med någon till Djurö. Geocacharen sällskap svarade att han kunde tänka sig sällskap. Perfekt så fick det bli.

Det visade sig att arrangören Knatos fått förhinder och kunde inte åka med. Men det var inga problem, allt gick ändå som planerat.

Tillsammans med 59 andra klev Leena ombord på taxibåten som tog gänget ut i skärgården. Många kända och okända geocachare var med på turen, så det blev mycket snack om cacher.

På Stora Alskär finns fin sandstrand, men där blev vi inte avsläppta. Båten lade till på den södra delen av ön där klipporna är flata.

Samtidigt som det togs selfies för loggningen av den virtuella så pågick T5 eventet Träff i Skärgården. Så på den här resan blev det två flugor i en smäll, både ett T5 event och en T5 virtuell loggad.

 

En timme senare kom båten tillbaka till Stavsnäs. Som så många gånger tidigare blev det inte raka spåret hem utan en liten omväg via cacherna Östersjöviken och spunger bob on the hill som båda loggades med gott sällskap.

Categories: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: