På väg till Katrineholm, hamnade någon annanstans

På årets hittills finaste dag med sol och temperaturer över 20 grader hade vi som mål att köra till Katrineholm. På väg dit gjorde vi stopp vid olika burkar som tog oss i andra riktningar, så vi kom aldrig till Katrineholm.

Bilen var packad med bra att ha saker då vi gav oss av till Södermanland för att gå på burkjakt. Vid Strängnäs svängde vi av motorvägen och där blev vi inbjudna till Påskparty i hönsgården. Festen var i full gång när vi kom fram, men tyvärr hade vi inte tid att att stanna så länge eftersom vi hade andra planer. 

Man kan säga att det var när vi kom till D-bomb cacherna som det började spåra ur. Den ena cachen efter den andra ledde oss djupare in på små grusvägar och längre ifrån Katrineholm. Det var där någonstans som vi insåg att planen fick göras om.

I närheten av Hamra tog vi lunch och satte oss i bagageluckan och planerade eftermiddagen. Det såg trots allt ljust ut på burkfronten.

När vi kom till Älgsjön lämna vi bilen eftersom det fanns bommar som hindrade oss att köra vidare. Det passade bra eftersom vi ville röra på oss. Det blev några kilometers vandrande och en hel del loggningar i den fina skogsmiljön. 

Resan fortsatte till Julita Gård där vi gav oss på en ALC. Det blev en trevlig vandring i parken kring Julita Gård som tillslut ledde till Adventure Lab Bonus – Julita Gård.

Ibland tar geocachingen oss till intressanta platser. Stora Sundby var en sådan plats där en ALC  ledde oss in i parken till det vackra slottet.

Råby-Rekarne kyrka blev dagens sista stopp. När loggen signerades hade vi loggat vår 36.000:e geocache. Då kände vi oss nöjda och körde hem. 

Kategorier: Geocaching | 3 kommentarer

Inläggsnavigering

3 tankar om “På väg till Katrineholm, hamnade någon annanstans

  1. Katarina i Team_5B

    Grattis till 36 000 cacher!

    Gilla

  2. Per Ljungberg

    Grattis till 36000.

    Gilla

  3. Tack ska ni ha

    Gilla

Lämna en kommentar

Blogg på WordPress.com.