Loco Locators Julkalender 2023

På fredagen hade Bosse möjlighet att sluta jobbet tidigt och det kunde även Tonky73 efter att ha roddat runt i sitt arbetsschema. Vi båda ville återvända till Rosersberg och fortsätta där vi slutade senast. Runt klockan elva var vi framme vid Rosersbergs slottsparkering. Vi visste att vi eventuellt behövde vissa hjälpmedel så vi tog med ryggsäckarna med bra att ha saker.

Två cacher låg åt motsatt håll mot de andra vi skulle till, så vi började med de två. Trots att det snöat en hel del de senaste dagarna gick det bra att gå på de stigar som finns i skogen. När vi närmade oss Loco Locators Julkalender 2023 lucka #24 så tog stigen slut och det blev större snödjup. Men var det inte ganska färska spår i snön? När vi kom fram såg vi att det redan var några vid cachen. Det var för oss de välkända nicken Årstafrun, Geparderna och yngvesprätt. Det blev en liten pratstund innan vi kilade vidare åt olika håll.

Som sagt när vi gick på stigarna så var det inga större problem att komma fram, men vid ett ställe skulle vi ta oss över ett staket. Det blev att ta det stora älgskuttet för att komma över och är man smidig som ett kylskåp så går det om man är riktigt envis.

På några ställen fick vi pulsa i djupare snö och det gav hälsosam styrka och motion. Att det var jobbigt var inget vi tänkte på eftersom vi hela tiden överöstes med riktigt snygga cacher som gav oss energi att fortsätta. 

Vi höll på hela dagen med att jaga dessa snygga burkar. Det blev till och med mörkt när vi var vid de sista cacherna så vi fick ta hjälp av pannlampan när vi pulsade fram i skogen.

Loco Locators Julkalender 2023 är riktigt bra cacher som vi verkligen kan rekommendera. Det tickar på med favoritpoäng för dessa cacher och de fick även många favoritpoäng av oss. Vi har loggat tolv av de tjugofem som ingår i kalendern, sen har ett gäng extra cacher släppts efter jul. Vi kommer fortsätta att logga resterande cacher i serien, men det dröja ett tag innan vi återvänder eftersom vi kommer lämna Sverige i några veckor. 

Kategorier: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Lämna en kommentar

Blogg på WordPress.com.