The Ghost Town

Inför den kommande MC resan vi ska ut på i augusti behövde vi komplettera utrustningen med en del saker. På nätet hade vi sett att Lelles i Uppsala hade det vi behövde. Det var kanon väder så en MC tur till Uppsala hade vi inget emot. Leena fick tag i ett par nya regnbyxor och Bosse nya endurobyxor.

Nöjda med inköpen puttrade vi vidare till Fyrisån för att logga Challenge #025 – 5 län på ett dygn. Den besökte vi i våras och då var Fyrisån översvämmad vilket gjorde det svårt att ta sig till burken. När vi nu återvände var det betydligt enklare att köra hela vägen fram och burken kunde loggas.

Vi körde tillbaka samma väg via Vipängen vidare mot Märsta. Någon mil innan Märsta kom vi till ett tätt Challengeområde där det fanns flera stycken vi hade uppnått målet för att få logga. Till en av dessa körde vi in på en privat grusväg där en argsint tant ifrågasatte vad vi gjorde där. Det kändes inte okej att vara där så vi förflyttade oss och fick gå några extra hundra meter. En annan challenge låg ett par hundra meter in i skogen och där fanns ett traktorspår med en bom. Leena kände på bommen och den gick att öppna. Bosse körde villigt in så långt det gick mot burken.

Några sådana såg vi inte

Några sådana såg vi inte

Väntar på att Bosse ska komma tillbaka

Väntar på att husse ska komma tillbaka

De challengar vi loggade var:
Challenge #067- 100 spårbara
Challenge – 1000 spårbara
Challenge – Paraskavedekatriafobi
Challenge #015 – Kinesisk astrologi

Vi tankade upp hojarna i Märsta och fortsatte till Rosersberg. Där finns Brandförsvarets övningsområde och en cache som heter The Ghost-Town. Den hade vi höga förväntningar på eftersom vi sett bilder från platsen, men tyvärr blev vi besvikna då burken hittades på första stället vi letade på. Vi hade sett framför oss en mer äventyrlig cache än den som hittades. Platsen i sig är ganska häftig, men framförallt udda så vi var ändå glada att vi åkte dit.

The Ghost-Town

The Ghost-Town

Vi fråga om han ville hjälpa oss att leta men han orkade inte

Vi fråga om han ville hjälpa till att leta men han orkade inte

The Ghost-Town

The Ghost-Town

Det var inte så svårt att hitta burken som det ser ut

Det var inte så svårt att hitta burken som vi först trodde

Inne i vagnen

Inne i vagnen

Kategorier: Geocaching, Urban Exploration | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Lämna en kommentar

Blogg på WordPress.com.