Bland slott, bunkrar och giftig fisk

Bosse hade stämt träff med Tonky73 i Upplands Väsby. Därifrån rullade det vidare mot Rosersberg för att göra Rosersbergs slott ALC. Det var mörkt så vi fick orientera oss fram med hjälp av pannlamporna. Alla delsteg hittades utan problem utom ett där vi irrade runt eftersom mörkret spelade oss ett spratt. När även det sista delsteget var avklarat tog vi oss till bonusen där loggremsan signerades.

Tidigare har vi rensat bland cacherna i Rosersberg, men det fanns några kvar. Bosse hade multin Cozy Corner på sin att göra lista så den blev nästa vi gav oss på. Att hitta delsteget var inga problem men sen fick vi irra runt i mörkret för att komma rätt. När väl rätt plats hittades kunde även burken lokaliseras. Det är alltid kul att krypa runt i gamla bunkrar.

The Ghost-Town loggades av oss 2013 men Tonky73 hade inte varit där så vi svängde även förbi den gömman.

Vi fortsatte vidare till Oxundasjön och parkerade bredvid ovanliga Skyltat. Där ska man inte äta fisken från sjön eftersom den innehåller höga halter av PCB. I bakluckan låg vårat fiskespö men det behövde vi inte använda här och spöt är främst tänkt att användas för fisk på hög höjd.  

Efter att promenerat runt på både grusvägar och skogsstigar där olika varianter av cacher loggades kände vi att det fick räcka för denna kväll.

Kategorier: Geocaching, Urban Exploration | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Lämna en kommentar

Blogg på WordPress.com.